2013. július 27., szombat

Strand, strand, strand és magabiztosság!


Szeretsz strandolni, vízpartra járni? Szeretnél, de nem érzed jól magad a fürdőruhádban, és nem igazán tudod, melyik fazon volna az ideális választás számodra? Ne aggódj, minden nőnek és férfinak vannak gyenge pontjai, alkati "hiányosságai", és bizony egy fürdőruhában is van rá esély, hogy elrejtsd nem túl előnyös részeidet! :)



De nézzük, pontosan mire is kell figyelned, ha fürdőruhát vásárolsz?

1. Kétrészest vagy egyrészest szeretnél?
Hogy ezt egyértelműen el tudd dönteni, az a legfontosabb, hogy tudd, melyikben érzed jobban magad, és hogy tisztában legyél azzal is, melyik testrészeidet szeretnéd elrejteni, vagy kihangsúlyozni. Abban az esetben, ha a hasadat nem szívesen mutatod meg, inkább válassz egyrészes fürdőrucit. Szép darabokat találhatsz a hasi részen gumírozással, sok-sok mintával, vagy gyűrt-húzott anyagtöbblettel - ezek a trükkök szépen leplezik a hurkácskákat:

Ruched Swimwear For Your Shape Hide Belly

Ha inkább bikinit hordanál, de a hasad miatt nem teszed, akkor próbáld ki a tankinit, amely egy bugyiból és egy kombinéhoz hasonlító felsőrészből áll:

Tankini

Ha a hátadat mutogatnád szívesen, válassz elöl zártabb, hátul pedig kivágott fazont:

eqzoom85.ms

Amennyiben a kétrészes mellett döntesz:
- Ideálisabb megoldás, ha külön tudod az alsó- és a felsőrészt megvenni, mert csak kevesen hordanak alul és felül ugyanakkora méretet.
- Válassz merevítővel, alaformáló szivaccsal ellátott felsőrészt, mert ebben biztonságosabban tudsz lubickolni.

2. Mit szeretnél elrejteni és kiemelni/nagyítani?

- Vastag derék, téglalap testalkat:
Egyrészesből viselj olyat, amin külön derékrész van kialakítva, vagy más színű vízszintes csík emeli ki aderékvonalad! Ha nincsenek hurkák a derekadon, csak karcsúsítani szeretnéd, próbáld ki az oldalt ívesen kivágott egyrészeseket!

panache-taylor-black-ivory-swimsuit
V297256





Ha kétrészest szeretnél, az élénk színek mellett dönts, mert ez biztos, hogy szétválasztja alsó- és felsőtested. Az alsórész a csípődig érjen csak, és jó, ha van valamilyen díszítés, megkötés, csokor a csípőrészen, hogy kiemelje a csípődet.

V366256

- Nagy(obb) mellek: Kétrészesekből erős, vastagabb pántút válassz, a nyakpántos és melltartófazonú felsőrész biztos és jó választások. Az egyrészesből is fontos a jól tartó pánt! Olyan fürdőruhát válassz, aminek a mellrészén nincs túl sok díszítés és fodor, mert ettől túl erősnek fogsz tűnni felül.

V362907_3QF

- Kis(ebb) mellek: A fodros, rátétes, díszes, mintás felsőrészek nagyon jól állnak neked, akárcsak a háromszög alakú bikinifelső!

V337995

- Erős csípő és popsi: Egyrészesből a felül világosabb, alul sötétebb lesz a nyerő. Ne legyen az alsórész túl "fiús", ez erősíti a feneked! Kétrészesből olyat válassz, amelynek a felsőrésze feltűnőbb, színes, mintás, és szélesebb a pántja, miközben az alsórész egyszerűbb, sötétebb színű, ne legyen rajta fodor és rátétek. Emeld ki a dekoltázsod, így elvonod a figyelmet a csípődről.

profile-by-gottex-colorblock-swimsuit

- Extra nagy méret: Tereld a mellkasodra a figyelmet, izgalmass, mélyebb nyakkivágásokkal (ne kerekkel!), asszimmetriával, és hordj sötétebb színeket. Figyelj az áramvonalas szabásra.

f13106e310610f65c497096a0b2a1715

- Rövid lábak/alacsony termet: A függőleges csíkok és a mély nyakkivágás optikailag hosszítja az alakod. A magasabb felvágás a csípőnél (vigyázz, ne ess túlzásokba!) szintén jót tehet formáidnak.

V370935

Ami még nagy hasznodra lehet a parton/strandon, az a strandkendő, vagy szarong. Kellemes érzés a medence szélén/vízparton sétálgatva magadra kapni valamit, amennyiben szégyenlősebb típus vagy. A kendőt a derekadra is kötheted - ha csak az alsótestedet szeretnéd takarni -, vagy a melled fölött is betűrheted, így az egész tested elrejti és nem lesz meleged. Emellett gyönyörű strandruhák közül választhatsz az üzletekben!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése