2013. szeptember 24., kedd

Itt van az ősz - ballonkabát elő!


A ballonkabát (ahogy ezt kissé nyugatabbra ismerik: a Mac) olyan örök, és igenis szexi darabja ruhatárunknak, amelyet vétek nem használnunk, amikor egy kicsit is szükségünk van egy plusz rétegre magunkon! Kiváltképp azért, mert nagyon stílusos lehetsz benne bármelyik évszakban, és csak a fantáziád szabhat határt annak, hogyan hordod, mivel párosítod!



Szeretnélek arra buzdítani, hogy használd a nőiességed, hogy varázsolj Magadból ízig-vérig csinos és kreatív nőt, így jelen esetben a ballonkabát témáját is felhasználom arra, hogy megmutassam Neked, könnyen lehetsz stílusos és jól öltözött! :) A "másik oldal" - azaz a nőiesség lelki háttere - pedig minden élő előadásom végén terítékre kerül, hogy a ruháink alatt tényleg a VALÓDI nőre bukkanhasson az, akinek ezt megengedjük :)
Akkor hát ballonkabátra fel! Hogyan hordd, hogy boldog legyél, amikor meglátod a szekrényedben ezt a pompás darabot?

miranda kerr trench coat and leopard print flats1. Egy laza nap a városban
Legyen szó egy könnyed szabadnapos városi kiruccanásról, a barátnőddel töltött szendvicsezésről valamelyik falatozóban, vagy egy shoppingolós napról, a ballonkabát mindenképpen jó választás. Felveheted egy egyszerű felsővel/pólóval, amelyhez farmert, vagy chino nadrágot húzol (ez utóbbi akkor lesz a legütősebb, ha világosabb színű). Ehhez akár magasabb sarkú cipőt is felvehetsz, ha nőiesebb szeretnél lenni, de ha sokat kell gyalogolnod, választhatod a laposabb talpú verziókat (vagy egy éktalpú cipőt), mint pl. egy loafer, vagy egy ballerina. Próbáld ki a következőt: a ballonkabátod övét fogd hátra, és hátul kösd meg lazán, így még lazább lehet a külsőd :) Az összeállításhoz kiválóan passzol egy nagyobb táska, és egy nőiesen vagány (ha jól áll, akkor nagyobb méretű) napszemüveg!

2. A stílusosan szexis nő


summer-to-fall-transition-wardrobe-shorts-and-teeHa nőiességed hangsúlyozása a cél, és inkább dögösebben szeretnél megjelenni, a következőképpen hordd a Mac-et: húzd fel kedvenc ceruzaszoknyádat, és vegyél fel hozzá magassarkút (ha nem gond, és szereted is, akkor egészen magasat), és ezt koronázd meg a ballonkabáttal, úgy, hogy az övet is megkötöd a derekadon! Így a lábaidra és nőies vonalaidra tereled a figyelmet, az összhatás tehát maximálisan nőies lesz. Kicsit hajtsd fel a kabát ujjait, a gallérját pedig állítsd fel! Így azonnal dögösen vampossá teszed a külsőd, ám vigyázz, mert ehhez a viselethez tényleg kell önbizalom és kacérság! :)

3. A bohókás fiatal
Rövidebb, játékos hangulatú szoknyával, hozzá illő felsővel (amely vékonyabb pulcsi is lehet), és színben a kabáthoz passzoló harisnyával nemcsak a natúr/bézs színű ballonkabátot veheted fel, de a színes, sötét színű változatát is! Párosíthatod színes, vagy mintás loafer-rel, ballerinával.




4. Az elegáns nő
Amikor érettebb, elegánsabb és komolyabb külsőre vágysz, elő a csinosabb magassarkúval, a harisnyával és letisztultabb stílusú ruháddal (vagy a kis feketével)! Így pillanatok alatt megvan a szetted az üzleti ebédre, a hivatalosabb alkalmakra, vacsorára, vagy a kicsit szigorúbb megjelenést igénylő eseményekre.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése