2012. április 19., csütörtök

Miről is szól az Asztrostyle?


Az "Asztrostyle" elnevezés mögött nemcsak az asztrológia, bolygók és csillagok emberi tulajdonságokra, vagy sorsokra vetített hatása rejtőzik. Maga az asztrológia (és főként az asztrozófia!) tudománya önmagában is egy csodálatra méltó, örök varázslat és tanítás, mely képes olyan közel vinni minket önmagunk teljes megismeréséhez, mint (megkockáztatom:) egyetlen más rendszer sem. Egy értő és tapasztalt asztrológus/asztrozófus jelen életünk olyan titkairól mesélhet nekünk, melyekkel szembesülni bizony egyenértékű egy saját lényünkről szóló valóságos használati utasítással. Az önismeret pedig oly fontos és alapvető a boldog és teljes élethez, mint víz a sivatagban :) NE HIGGYÜK, HOGY AZ ASZTROLÓGIA MEGEGYEZIK AZ ÚJSÁGOKBAN FELLELHETŐ, 12 ZODIÁKUS JEGYNEK CÍMZETT  JÓSLATOKKAL!!!
A valódi, ősi asztrológia azokat az energiamintázatokat tárja fel előttünk, melyek születésünk pillanatában uralták az idő minőségét. Hermész Triszmegisztoszt idézve: ".. ami Lent van az megfelel annak ami Fent van, és ami Fent van az megfelel annak, ami Lent van..." (Smaragdtábla) - tehát saját kis mikrokozmoszunkban tükröződik a makrokozmosz. A "mikroban megtalálható a makro"-elv szerint születési pillanatunk képletében ott van az egész életünk, személyiségünk - a Sorsunk :) Aki ezen a ponton heves tiltakozással továbbáll(na), annak még annyit szeretnék elmondani, hogy mindezekkel együtt CSAKIS RAJTUNK MÚLIK, hogyan alakítjuk a saját életünket, milyen szinteken éljük meg a hozzánk beköszöntő eseményeket és hogyan formáljuk önmagunkat és önmagunkon keresztül a világunkat. Szabad akarattal rendelkező szellemi lényekként fejlődésünk mikéntje és üteme a mi kezünkben van: csak fel kell ébrednünk és tudatosan léteznünk!

Ámde jelen blog ezen a ponton irányt vált és elkanyarodik eredeti témánk felé :) Beszélgessünk az Asztrostyle-ról.. Eme rendkívül izgalmas és újdonságnak számító dolognak az alapja szintén a személyes(!) horoszkóp, azaz az egyéni születési képlet, melyben benne foglaltatik minden egyes bolygónk, az azokhoz kapcsolódó fényszögek és a csillagok is, melyek születésünkkor ott ragyogtak felettünk :) Mindezt azért hangsúlyozom, mert az Asztrostyling nemcsak a Nap-jegyünket veszi figyelembe, tehát nem csupán azzal dolgozik, hogy "Rák" vagy "Oroszlán" az illető. A teljes horoszkóp egységét vizsgálja, miközben természetesen kiragadja a személyiség-jelölőket, a célunkhoz elengedhetetlenül szükséges bolygókat és a kiemelt helyen tartózkodó (azaz jellemünket erősen befolyásoló) planétákat. Teszi ezt azért, hogy meghatározza és megtervezze azt a külsőt, azaz öltözködési stílust és megjelenést, amely teljes mértékben tükrözi az egyén belső világát és személyiségét, figyelembe véve a testalkatot és a színtípust is. Azaz: egy igen speciális stílustervezés és -tanácsadás. Miért van erre szükség? :) Nos, annak nyújt örömöt és felszabadulást ez a módszer, akinek :
- fogalma sincs, hogyan öltözködjön, nem találja a saját stílusát
- sosem volt igénye arra, hogy vonzó/csinos legyen, ám most szeretne változtatni
- új "fejezet" kezdődött az életében (pl szakítás, válás után) és szeretne teljesen új külsőt kapni
- minden eddig használt ruhája a Máltai Szeretetszolgálatnál kötött ki, mert annyira megunta őket
- felkeltette az érdeklődését ez az új módszer

A következő bejegyzésekben az Asztrostyle-ról és emellett sok-sok érdekességről olvashattok a divat és szépség világából! Tartsatok velem és bármikor jelezzetek, ha egy bizonyos témáról szeretnétek olvasni - igyekszem teljesíteni :)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése