2012. április 26., csütörtök

Miért viselj inkább RUHÁT?


Na nem úgy értem, hogy miért is nem lézengsz meztelenül az utcán... :)) Magáról a ruháról, mint alap női ruhadarabról szeretnék pár szót ejteni. Hiszen nézz csak körül a városban: oly kevés fiatal nő/lány hord ruhát, pedig mennyi de mennyi lehetőség rejlik benne!! Hogy miért válaszd a ruhát a farmer+póló összeállítás helyett? Nagyon meggyőző érvekkel tudok szolgálni Neked :) 


Miért ajánlom hát ezt az örök darabot, mely mióta világ a világ, a divat és az öltözködés kulcsfontosságú szereplője?

 1. Mert egy pillanat alatt változhatsz át átlagemberből Nővé, elég csak Magadra kapnod és kész az utca új tüneménye, akire a férfiak és nők nagy-nagy százaléka felfigyel majd és bizony hatalmas az esélyed arra is, hogy csakis pozitív és elismerő véleményt alkotnak majd magukban Rólad! :) Igen, a ruha öltöztet és szépít!

2. Mert egy jól választott ruha gyönyörűen formálja az alakod, hiszen kiemeli a derekad és lágyan körüllengi a tested azon részeit, amelyeket nem akarsz közszemlére tenni...
A klasszikus wrap dress egy olyan ruhát jelent, amely derékban szűkített, ám nem követi mindenütt a tested vonalát, csípőben lágyan szélesedik, így eltakarja a többletet, vagy a hiányosságokat. Annyi formában és stílusban létezik, hogy bárhova és bármilyen alkalomra találhatsz megfelelőt!

              
3. Mert akármennyi idős is vagy, hordhatod! Csak mindig olyat, ami illik is Hozzád :)

4. Mert rengeteg olyan ruha létezik, melyeket más-más kiegészítőkkel különböző alkalmakra tudsz felvenni, tehát nagyon jól variálható és széleskörűen kihasználható ugyanaz a ruha.

5. Mert egy ruha azonnal stílust és igényességet kölcsönöz a viselőjének, az emberek rögtön másképp néznek Rád és másképp is bánnak majd Veled - figyeld csak meg, hiszen Te Magad is másképp viselkedsz, ha ruha van Rajtad... ;)

6. Megszámlálhatatlanul és elképzelhetetlenül sokféle ruha létezik, és bizony mind közül talán ez a ruhadarab a legalkalmasabb arra, hogy kifejezd vele a saját stílusod! Inspirálódj bárhonnan és keress fel egy jó varrónőt, biztos tud segíteni.

Egy szó, mint száz, RUHÁRA FEL, viseld őket bátran hétköznap is!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése