2012. április 24., kedd

Jesper Hovring minimalista álmai



Jesper Hovring dán tervező 2012-es menyasszonyiruha-kollekciója egyszerre jeleníti meg az ártatlanság minimalista és tiszta báját, illetve merül bele a részletekbe anélkül, hogy ezzel kirívóvá, harsánnyá válnának ruhakölteményei. (Jesper színházi jelmeztervező- és couture-múltját is kamatoztatta.)


Bár a nemes és finom csipkétől kezdve a tüll-fodrokon át az anyaghalmozásig láthatunk gyönyörű példákat a tervező új kollekciójában - a lenyűgöző egyszerűséget sikerült mindvégig megtartania. Hiszen ebben a dánok a legjobbak :)

Asztrostyle-szemmel: e kollekció leginkább a Halak-kiemeltséggel rendelkező hölgyekhez illik légies finomságának és lágy csipkéinek köszönhetően. Egyes darabjai a Szűz-típusú menyasszonyoknak állhatnak legjobban, hiszen visszafogottságot képviselő, minimalista stíusban közölt szépségük e minőséget tükrözik leginkább. A tüll-rétegekben lefelé kiszélesedő modellt pedig olyan hölgyeknek is javaslom, akik lelki alkatában a légies elegancia mellett a kacér Nő arca (pl egy kis Rák, Bika, Mérleg színezet) is megjelenik...













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése