2012. május 9., szerda

Öt tipp, hogyan tuningolj fel egy egyszerű pamut pólót!


Mindannyiunknak található a szekrényében pár egyszerű póló, amit csak ide-oda pakolgatunk, félredobunk, hiszen túl "semmilyennek" találjuk - így hát sohasem hordjuk. Vagy vannak pólóink, amelyeket nagyon is szeretünk, de kicsit unjuk már, hogy mindig ugyanúgy nézünk ki bennük, ám ötletünk egy szál sem, hogyan tudnánk felfrissíteni.

Íme 5 tipp, hogyan varázsold újjá, trendivé régi pólóidat! Adj új külsőt nekik, hogy örömmel hordhasd őket 2012-ben is! :) 



1. Pólód fölé vegyél fel egy - most oly divatos - bőr hámot. Természetesen nem kell, hogy teljesen bőrből legyen, más stílusban is megtalálhatod ezt az izgalmas kiegészítőt. 

     

2. Felülre húzz egy rövidebb topot! Laza és szexis hatást érhetsz el vele egyszerre (kisebbik topod csipkéből is lehet!). Még egyedibb lesz az összeállítás, ha egy rövidebb mídert veszel a póló fölé. Ne aggódj, ha alul "kiáll" az alsó póló, ettől is csak könnyedebb lesz az összhatás.


3. Szerezz be egy feltűnő, nagyobb nyakéket! Törzsi/etnikus stílusban éppolyan "ütős", mint a nagy, geometrikus, különleges formák. (Arra figyelj, hogy ne legyen olcsó kinézetű a nyaklánc.) Egyszerűen csak vedd fel a pólódhoz, az ékszer pont elég feltűnő  lesz önmagában is. Ha úgy érzed, a hasadnál köthetsz egy laza csomót a pólóra...
     


4. Flitterek, fényes díszek felragasztásával/varrásával is feldobhatod régi pólóidat. A pólót a csillogó rátétek feldobják, ám a sima pamut alapdarabnak köszönhetően mégsem leszel "túl sok" hétköznapra sem. 



5. Egyszerűen csak tekerd/hajtsd fel a pólód ujját, ha úgy érzed, meg is tűzheted. Laza "fiúslány" stílus.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése