2013. március 3., vasárnap

A legújabb tavaszi trendek!

Ha igazán újító, ötletes, trendet követő és nem utolsó sorban (férfi)tekinteteket vonzó szeretnél lenni 2013 tavaszán is, ússz a legfrissebb áramlatokkal!



1. Az erős nő
Az idei tavasz páratlan hatásfokkal bíró, ultranőies trendtippje az erőt sugárzó, hatalommal bíró nő képe: kötelező darabja a Hozzád leginkább passzoló, nőies, de határozott kosztüm, erőteljes vállvonallal. Kendővel, övvel, nagy fülbevalókkal, kalappal, kivillanó fehérnemű-részletekkel bolondítsd meg!





2. Ázsia-világ
A tradicionális kimonókra emlékeztető darabok, az Ázsiát idéző minták és az origami-ihlette részletek most kiemelkedő trendfaktorral bírnak.







3. Fátyol-divat
Az áttetsző, pillekönnyű anyagok - mint a muszlin, a selyem organza, a chiffon - az idei tavasszal is nagyon trendinek számítanak.









4. Fekete-fehér kontraszt
Bátran viseld a fekete és a fehér színeket együtt, merészen, hogy letisztult és kreatív stílust sugározz.












5. Ruhakollázs
A jókora "pluszért" rétegezd egymásra a mintás darabokat, párosítsd az egzotikus felületeket a patchwork-stílussal és nyugodtan (sőt bátran!) keverd a mintákat és textúrákat!








6. Fodor fent, fodor lent
Most nyugodt szívvelviselhetjük azokat a felül, vagy alul fodros ruháinkat, amelyeket eddig a szekrény mélyén rejtegettünk! Akár a régi darabokat is "fodrosíthatjuk"... :)


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése